16. november 2021

Vzpostavili smo novo digitalno platformo za digitalna znanja in priložnosti

Platforma omogoča odprt dostop do najrazličnejših visokokakovostnih informacij in virov vsem, ki jih zanima široka tema digitalnih veščin in priložnosti.

Digitals Skills Mockup

V današnjem svetu digitalna preobrazba vpliva na naš način življenja, dela in učenja. Ta tehnološki napredek prinaša nesporne koristi, vendar je tudi vedno težje slediti najnovejšim tehnološkim rešitvam. Posledično naše veščine in znanje hitreje zastarevajo, kar ustvarja vedno večjo vrzel med našimi zmogljivostmi in potrebami trga.

Da bi vsem deležnikom na trgu pomagali pri nadrajevanju znanja in veščin smo znotraj strani Digitalna Slovenija skupaj z EU programom Digitalna Evropa vzpostavili novo platformo Digitalna znanja in priložnosti.

Platforma pomaga zainteresiranim izboljšati svoja digitalna znanja, nadaljevati kariero in dodajati vrednost svojim organizacijam. Ponuja vpogled v evropske in nacionalne pobude ter ukrepe na področju digitalnih znanj in veščin, možnosti usposabljanja in podporo za razvoj kariere, dobre prakse, nasvete strokovnjakov, vire in orodja, podatke, dejstva in številke, ki temeljijo na raziskavah, možnosti financiranja, novice, mnenja in dogodke.

Platforma omogoča odprt dostop do najrazličnejših visokokakovostnih informacij in virov vsem, ki jih zanima široka tema digitalnih veščin in priložnosti. Platforma z ustrezno vsebino in dinamičnim pristopom poskrbi za potrebe vseh uporabnikov, ne glede na njihovo raven znanja. Prav tako omogoča, da skupnost za digitalna znanja in priložnosti raste in uspeva.

Brskajte po platformi za digitalne veščine in delovna mesta, aktivno raziskujte njene vire in izkoristite vse priložnosti, ki jih ponuja.