15. april 2021

DigitALL Public CONFERENC- Prizadevajmo si za boljše življenje

Konferenca se bo odvila 20, 21 in 22 Aprila 2021

Naslovna

Javna konferenca DigitALL je zaključni dogodek programa Connecting Europe Facillity (CEF) Digitalne rešitve interoperabilnosti za javne uprave, podjetja in državljane. Ti programi so pomagali zgraditi čezmejne javne službe za državljane, zagotovili brezplačne interoperabilnosti rešitve za podjetja in povezali različne organizacije v različnih sektorjih. Javna konferenca DigitALL bo praznovala naslednji korak na tej poti, medem ko bo usmerjena v evropsko digitalno prihodnost.

Ta spletna konferenca bo vključevala navdihujoče govornike iz evropskih in mednarodnih institucij, držav članic in industrije. Ogledali si bomo uspehe prdi digitalni preobrazbi javnih storitev po EU in proslavili začetek novega programa Digitalna Evropa.

Med tridnevnim dogodkom boste imeli edinstveno priložnost slišati in sodelovati v razpravah o inovacijah v GovTechu, interoperabilnosti, pametnih mestih, zaupanju in mnogih drugih. Spoznali boste prihodnost nalog različnih politik, pridobljenih izkušenj in druge navdihujoče teme. Razmislili boste o načinih za izvajanje digitalnih rešitev in razumeli, kako lahko vsi skupaj bolje delujemo v smeri evropske digitalne preobrazbe.


KDO?

Oblikovalci politik in vodje informacijske tehnologije na ravni EU, nacionalni in regionalni ravni, akademski svet, organ za standardizacijo, industrija, zagonska podjetja in MSP.

ZAKAJ?

Javna konferenca DigitALL bo praznovala naslednji korak na poti evropske digitalne preobrazbe.

KAKO?

Poslušajte, se učite in razširite svojo mrežo.


Vse dodatne informacije o agendi in govorcih, med katerimi bo tudi predsednik Slovenske digitalne koalicije Igor Zorko najdete na: https://digitallpublic.eu/

Predsednik Slovenske digitalne koalicije

Igor Zorko

Igor Zorko

Igor Zorko je predsednik upravnega odbora Slovenske digitalne koalicije – Digitalna.si, strokovnjak za digitalno transformacijo, podpredsednik GZS pristojen za malo gospodarstvo in podjetništvo ter tudi direktor podjetja ZZI.