SLO | ENG

Sejem Feel the Future

Vabljeni na sejem Feel the Future, ki bo potekal med 19. in 21. oktobrom 2017 v prostorih Celjskega sejma. Gre pa za prvi sejem na temo digitalnih rešitev na katerem se bo enotno, na skupnem razstavnem prostoru predstavilo toliko državnih institucij. Storitve digitalne Slovenije (eStoritve javne uprave) bodo predstavljene skozi več kot 14 življenjskih dogodkov, na sejmu pa ne bodo manjkala niti zanimiva predavanja in mednarodno obarvana konferenca. 
Sejem bo v četrtek, 19. oktobra 2017, ob 10. uri otvoril minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ki je tudi častni pokrovitelj sejma, na dogodku pa se bo s svojimi eStoritvami enotno predstavila tudi javna uprava.
 
Na razstavnem prostoru »Storitve digitalne Slovenije« bodo obiskovalci lahko skozi ponazoritev različnih življenjskih dogodkov spoznali ključne eStoritve slovenske javne uprave, potekala pa bodo tudi številna zanimiva predavanja, delavnice in posveti o elektronskem poslovanju z državo na različnih področjih družbenega življenja ter drugih digitalnih rešitvah.
 
V petek, 20. oktobra 2017, bo od 10. do 17.ure v Modri dvorani potekala konferenca, katere rdeča nit bosta temi: »Slovenija, Zelena referenčna država v digitalni Evropi – sooblikovanje prihodnosti« in »Z Blockchainom v Industrijo 4.0«, v drugem sklopu konference pa bo potekalo srečanje »EU Blockchain meetup«, ki bo odlična priložnost za izmenjavo izkušenj s tujimi strokovnjaki, podjetniki, predstavniki državne uprave in Evropske Komisije.

https://feelthefuture.si/