SLO | ENG

Aktualno

Spoznajmo D1G1TAL1ZAC1J0

Statistični urad Republike Slovenije in Statistično društvo Slovenije vabijo, da se pridružite tradicionalnemu statističnem dnevu, ki se bo odvijal v torek, 12. 2. 2019, v Kongresnem centru Brdo na Brdu pri Kranju.
Preberi članek

Obvestilo o spremembi javnega poziva in podaljšanje roka za izkaz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij 2018

December 17, 2018 - Obveščamo vas, da zaradi potrebe po spremembi področja testiranja tržnega interesa spreminjamo Javni poziv za izkaz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij naslednje generacije na področju Republike Slovenije v naslednjih treh letih skladno z Načrtom razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020 in Dodatkom k Načrtu razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020.

Preberi članek

Rezultati izbora občin za pridobitev bona v okviru prvega poziva WiFi4EU pobude

Evropska komisija je na svojih spletnih straneh objavila rezultate prvega poziva pobude WiFi4EU in seznam občin, ki so uspešno kandidirale za pridobitev bona za vzpostavitev brezžične Wi-Fi povezave na javnih mestih.
Preberi članek

Vabilo na European Industry Days 2019

Registration for the 2019 edition of EU Industry Days, which will be organised on 5-6 February 2019 in Brusselshas just been opened.
Preberi članek