SLO | ENG

Aktualno

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija (DIH) z aktivnimi ukrepi k digitalni transformaciji

Poznavanje digitalnih veščin v primerjavi z ostalimi državami Evropske Unije, je Slovenija v precej nezavidljivem položaju. Rešitve in celostne ukrepe za izboljšanje že aktivno izvaja Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija (DIH), ki je, po uspešni prijavi na javni razpis Digitalizacija Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, podpisalo pogodbo o sofinanciranju operacije.
Preberi članek

Obvestilo o podaljšanju roka za izraz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij 2018

Podaljšan rok za izraz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij elektronskih komunikacij v Republiki Slovenij.
Preberi članek

Spoznajmo D1G1TAL1ZAC1J0

Statistični urad Republike Slovenije in Statistično društvo Slovenije vabijo, da se pridružite tradicionalnemu statističnem dnevu, ki se bo odvijal v torek, 12. 2. 2019, v Kongresnem centru Brdo na Brdu pri Kranju.
Preberi članek

Obvestilo o spremembi javnega poziva in podaljšanje roka za izkaz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij 2018

December 17, 2018 - Obveščamo vas, da zaradi potrebe po spremembi področja testiranja tržnega interesa spreminjamo Javni poziv za izkaz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij naslednje generacije na področju Republike Slovenije v naslednjih treh letih skladno z Načrtom razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020 in Dodatkom k Načrtu razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020.

Preberi članek