SLO | ENG

Aktualno

Vabilo na dogodek Slovenian digitalization competences

Vabimo vas k udeležbi na dogodku: Slovenian digitalization competences, Razvoj kompetenc za digitalizacijo slovenskih podjetij, ki bo 22. in 23. oktobra 2018, na Brdu pri Kranju.
Preberi članek

V okviru Instrumenta za povezovanje Evrope – IPE na voljo več javnih razpisov

Ministrstvo za javno upravo v okviru Direktorata za Informacijsko družbo skrbi za koordinacijo področja telekomunikacijske infrastrukture v okviru IPE (Instrument za povezovanje Evrope). V nadaljevanju obveščamo zainteresirane, da so še odprti nekateri pozivi za predložitev vlog na javne razpise, ki so sofinancirani iz naslova IPE.
Preberi članek

LoRaWAN konferenca »The Things Conference on Tour« v Mariboru

4.oktobra 2018 združenje The Things Network Slovenia v Mariboru organizira prvi slovenski The Things Conference On Tour dogodek z namenom razširiti znanje o tehnologiji LoRaWAN in spodbuditi razvoj najrazličnejših LoRaWAN naprav in storitev.
Preberi članek

Javna objava Poziva za izkaz tržnega interesa 2018

Skladno z Načrtom razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020 (Načrt NGN 2020) in Dodatkom k Načrtu NGN 2020, ki ga je potrdila Vlada Republike Slovenije, Ministrstvo za javno upravo objavlja javni poziv za izkaz tržnega interesa za gradnjo širokopasovnih omrežij.
Preberi članek