SLO | ENG

Aktualno

Konferenca: Under Cyber Attack – How to Immunize Government

AFCEA Europe in eSRT organizirata konferenco "Under Cyber Attack – How to Immunize Government”, ki bo potekala 20. februarja 2018 v Bruslju.


Preberi članek

Zadnji webinar „Digital Cities Challenge“

Če se želite prijaviti na izziv Evropske komisije „Digital Cities Challenge" je 16. januarja na voljo še zadnji webinar o tem, kako se uspešno prijaviti. Rok za prijave na „Digital Cities Challenge" je sicer  25. januar 2018.
Preberi članek

Evropska konferenca o komunikacijskih omrežjih in komunikacijah

EuCNC 2018 (Evropska konferenca o komunikacijskih omrežjih in komunikacijah), ki jo finančno podpira Evropska komisija, sponzorja pa sta še IEEE ComSoc in EURASIP, bo letos potekala v Ljubljani, in sicer od 18. do 21. junija. Letošnja tema že 27. konference je „5G and beyond". 
Preberi članek

Blockchain delavnici

Slovenska digitalna koalicija - digitalna.si, IBM in Blockchain Think Tank Slovenija kot partner 16. in 17. janurja organizirjo dve blockchain delavnici. Na prvi se bo s pomočjo »design thinkinga« iskalo rešitve na blockchainu za javni sektor. Trajala bo največ 4 ure. Dan za tem pa bo potekala celodnevna delavnica, namenjena učenju programiranja pametnih pogodb. Slednja je bolj primerna za IT-jevce. 
Preberi članek