SLO | ENG

LoRaWAN konferenca »The Things Conference on Tour« v Mariboru

4.oktobra 2018 združenje The Things Network Slovenia v Mariboru organizira prvi slovenski The Things Conference On Tour dogodek z namenom razširiti znanje o tehnologiji LoRaWAN in spodbuditi razvoj najrazličnejših LoRaWAN naprav in storitev.
Cilj je zbrati več kot sto razvijalcev in različnih podjetij iz regije, tako ekspertov kot tistih, ki se z LoRaWAN tehnologijo šele spoznavajo. Vsebine dogodka so namenjene tudi izobraževalcem, ki bodo lahko pridobljeno znanje o LoRaWAN tehnologiji s pridom uporabljali v učnem procesu.

Domači in tuji poznavalci, raziskovalci in izumitelji bodo udeležencem predstavili priložnosti, ki jih ta tehnologija ponuja in z njimi delili zanimive primere uporabe iz prakse. Udeleženci bodo pridobili tudi povsem praktično znanje, saj si bo imel vsak priložnost izdelati svojo LoRaWAN napravo.

Konferenca bo vse udeležence opremila s potrebnim znanjem, spretnostmi in poslovnimi kontakti za izdelavo zanesljivih, varnih in prilagodljivih LoRaWAN rešitev in jih pripravila na ustvarjanje IoT rešitev naslednje generacije.